top of page

Narava je čudovita. Njene lepote so osupljive. Gozdovi, drevesa, rože, živali, nebo, zemlja, topel vetrič v laseh in božanje sončnih žarkov.


A poznaš tisti občutek dežnih kapelj na obrazu, ki te v poletni vročini tako prijetno ohladi? Ali ko skozi zarošeno okno opazuješ njihovo polzenje po steklu? Prelepo.


Je lahko kaj lepšega, kot ujeti ta trenutek, ga opaziti in ozavestiti? Mi smo ga. Ujeli smo dež in nastala je nova linija nakita UJEMI DEŽ. Nakit je nežen, prefinjen, izjemno lahek in že na voljo v Art Ateljeju na Ptuju.12 views0 comments
60 views0 comments

Updated: Oct 18, 2023


Včeraj je v ateljeju potekala delavnica slikanja s kavo, pod vodstvom Mojce. Kot zmeraj smo bili generacijsko pestri :) Moški spol je zastopal najmlajši 5 letni udeleženec.


Na delavnici smo spoznali osnove slikanja z akvareli, se spoznali s klasičnimi materiali, v praksi pa uporabili za slikanje KAVO. Slikanje s kavo je izziv ne samo zaradi specifičnih lastnosti, ki jih kava ima, ampak tudi zaradi monokromatskega slikanja, kjer je potrebno dosegati globine z odtenki in ne z menjavo barv.


Ampak, kot zmeraj, je začetni strah hitro minil in vsi udeleženci so z zanimanjem sodelovali ter na koncu domov odnesli lepe izdelke.


Hvala vsem za udeležbo in lepe trenutke. Se vidimo 12.10.2023 na naslednji delavnici, ki jo bo vodila Janja.


32 views0 comments
1
2
bottom of page